EasyControl iz Boscha: poželjeti ćete ga u svom domu

EasyControl iz Boscha: poželjeti ćete ga u svom domu

21 °C u dnevnom boravku, 24 °C u kupaonici i 18 °C u spavaćoj sobi? Od sada je moguće regulirati temperaturu po svojim željama i to u svakoj prostoriji posebno. 

EasyControl regulator odlikuje se posebno inteligentnim rješenjem, zahvaljujući mogućnosti detekcije prisutnosti ukućana u kući i regulacije vođene navikama grijanja ukućana. Regulacijski uređaj detektira vašu prisutnost u kući i automatski podešava sustav grijanja prema vašim svakodnevnim navikama grijanja – bez vaše intervencije u sustav grijanja. 

U nastavku pročitajte prednosti koje donosi EasyControl regulator

Jednostavno smanjenje potrošnje energije do 21 %

EasyControl omogućava pokretanje vašeg sustava grijanja samo ako se neko od ukućana nalazi u kući. To vam omogućava integrirana funkcija detekcije prisutnosti u kući. Kao rezultat toga vaša potrošnja energije automatski se smanjuje za do 21 %!

Jednostavna individualna regulacija svake prostorije

Uz pomoć regulacije EasyControl možete jednostavno unijeti željenu temperaturu za svaku prostoriju. Jedina dodatna oprema koja vam je potrebna su Bosch pametni termostati za radijatore.

Inteligentno. Spojeno. Jednostavno!

Zahvaljujući revolucionarnom regulacijskom uređaju EasyControl, budućnost je već započela u vašem domu. Regulacijski uređaj posjeduje otvoreno sučelje koje omogućava jednostavno umreženje s Bosch Smart Home sustavom, IFTTT aplikacijama ili s aplikacijama kao što su Amazon Echo voice-controlled assistant.

Jednostavno fascinantno

EasyControl prati ukućane bez obzira na prostoriju u kojoj je instaliran regulacijski uređaj. Kada je ovaj regulacijski uređaj instaliran na zidu prostorije, sve to omogućava njegova staklena leća, uz pomoć dodirnog zaslona i svjetla okoline.

Tko na jednostavan, siguran i udoban način želi iz daljine upravljati kućnim grijanjem sada to može bez ikakvih poteškoća. Suvremenim sustavima za grijanje poput plinskih kondenzacijskih uređaja može se jednostavno upravljati bilo kad i bilo gdje.