Tko se boji zime još

Tko se boji zime još

Kondenzacijski uređaji pouzdano i učinkovito opskrbljuju vaš dom toplinskom energijom grijanja i potrošnom toplom vodom, i istodobno vam omogućavaju uštedu energije.

Kao vodeći europski dobavljač toplinske tehnologije, koristimo svoje dragocjeno dugogodišnje iskustvo stečeno s kondenzacijskom tehnologijom. Naši zidni kondenzacijski uređaji ispunjavaju najviše standarde udobnosti grijanja, uz zajamčeno visoku energetsku učinkovitost i ekološku prihvatljivost.

Uređaji za grijanje više ne moraju biti neugledni i skriveni, Condens 7000i W možemo ponosno pokazati jer se dizajnom odlično uklapa u prostor. 

Ovaj kondenzacijski uređaj nenadmašan je svojim fascinantnim dizajnom i isto tako privlačnim povoljnim omjerom cijene i proizvedenog toplinskog učinka. Moderan i svestrano primjenjiv kotao.

Condens 7000i W dostupan je u crnoj i bijeloj boji, kao uređaj za grijanje ili kao kombinirani uređaj za grijanje i pripremu tople vode.

Kako biste vi vaša obitelj proveli zimu bez brige, uvijek imali dostupnu toplu vodu i boravili u ugrijanom prostoru donosimo vam tehničke karakteristike našeg kondenzacijskog uređaja Condens 7000i W:

Za učinkovitu regeneraciju topline koristimo plinsku kondenzacijsku tehnologiju.

Plinska kondenzacijska tehnologija posebno je ekonomičan postupak regeneracije topline. Princip rada je sljedeći: vodena para koja nastaje tijekom izgaranja prirodnog plina sadrži toplinsku energiju. U sustavima grijanja klasične tehnologije, ova toplinska energija izlazi van u dimnim plinovima. U plinskom kondenzacijskom kotlu izmjenjivač topline ohlađuje vodenu paru, tako da se ona pretvara u vodu. To znači da se toplina kondenzacije sadržana u dimnim plinovima pribraja ukupnoj toplinskoj energiji za opskrbu sustava. To je prednost u vašu korist, jer se iz manje količine plina dobiva veća količina toplinske energije.

Naša  kondenzacijska tehnologija predstavlja grijanje u najsuvremenijem obliku. U novogradnjama nalazi primjenu već kao standard. Ali i u starijim zgradama možete kod renoviranja profitirati od ovog inteligentnog načina iskorištenja energije. Bez obzira radi li se o obiteljskim kućama za jednu obitelj ili o etažnim stanovima, našim kondenzacijskim rješenjima iskoristili ste sve prednosti u vašu korist.

Kondenzacijski uređaji za grijanje koje sami proizvodimo, zahvaljujući intelignetnoj tehnologiji, predstavljaju rješenje koje istovremeno štedi energiju i troškove. Pritom sasvim jednostavno možete gotovo potpuno iskoristiti sadržaj energije korištenog goriva. Toplinsku energiju koja se kod izgaranja prirodnog plina oslobađa u obliku vodene pare, sustav dobiva natrag postupkom kondenzacije. Rezultat: maksimalna učinkovitost i komfor grijanja.