Sezona grijanja kuca na vrata

Sezona grijanja kuca na vrata

Iako smo se prije većinom grijali na drva i to tako da se grije samo jedna prostorija, a uglavnom je to bila dnevna soba ili blagovaonica, isto tako danas kada temperature pokažu ispod 10°C već palimo naša centralna grijanja ili strujne radijatore i počinje grijanje prostora u kojem boravimo. 

Svatko od nas voli da je u prostoriji u kojoj boravi ugodna temperatura, a pogotovo ako zna da će u toj prostoriji provesti veći dio dana.

I tako je sezona grijanja već polako zakucala na naša vrata, a većini su, barem se nadamo, plinski kondenzacijski uređaji spremni za novu sezonu zime i grijanja. Ako se još uvijek dvoumite zamijeniti ili ne svoj stari uređaj ili možda useljavate u novi prostor te vam je potreban novi uređaj za grijanje i pripremu tople vode donosimo vam našu preporuku koja će vam olakšati odluku:

Condens 7000i W

Jednostavno fascinantan

Condens 7000i W odlikuje se svojim modernim dizajnom, što dokazuje da i kotlovi mogu lijepo izgledati. Ovaj kotao možete naručiti u elegantnoj crnoj ili stilskoj bijeloj boji. 

Jednostavno besprijekoran 

Modulirajući plamenik; svoj proizvedeni toplinski učinak ovaj uređaj uvijek prilagođava trenutačnoj potrošnji toplinske energije. Modulacijsko područje pokriva 14 do 100% maksimalnog toplinskog učinka. Na taj se način može postići njegova maksimalna energetska učinkovitost tijekom cijele godine. 

Besprijekorno prikladan za novogradnje i modernizaciju centralnog grijanja

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj Condens 7000i W zahtijeva vrlo mali prostor za njegovo instaliranje. Svojim fascinantnim dizajnom oplemenjuje unutrašnjost vašeg stambenog prostora. Ovaj je uređaj i besprijekorno rješenje za zahtjevnu modernizaciju instalacije centralnog grijanja, posebno kada se instalacija izvodi na uočljivim mjestima stambenog prostora. 

Posluživanje i upravljanje kotlom ne može biti jednostavnije 

Uz pomoć Bosch pametnog regulatora i pripadajuće aplikacije, moguće je upravljati ovim uređajem putem interneta. Pored toga, sustavom inteligentnog prepoznavanja prisutnosti ukućana u stambenom prostoru, automatski se može uštedjeti do 21% toplinske energije, odnosno goriva. Novi regulatori EMS 2 su vizualno privlačni i prilagođen plinskom uređaj Condens 7000i W.
Uživajte u udobnosti svog doma uz energetski učinkovitu kondenzacijsku tehnologiju iz Boscha!