Bosch akcije

Ovdje možete pronaći sve aktualne akcije Bosch Toplinske tehnike namjenjene krajnim korisnicima.

5 godina jamstva na instalacijske pakete*

Besplatno puštanje u pogon

Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada*

Akcija proljeće od 11.03. do 31.08.2019.

Poštovani kupci,
Bosch Toplinska tehnika, s markama Bosch i Buderus, konstantno razvija sustave za moderno korištenje energije, tako nastaju vrhunska rješenja koja ispunjavaju zahtjeve očuvanja okoliša i energije, a pritom i Vašeg komfora. Osim vrhunskih proizvoda, za Vas smo pripremili ponudu paketa s iznimno povoljnim cijenama. Iskoristite posebne prodajne pogodnosti Bosch i Buderus sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode.

Prodajne pogodnosti posebno sniženih cijena odnose se na:
– inverter klima uređaje

1. Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada Visa Inspire karticom PBZ tekućeg računa u kunama

Više informacija na prodajnim mjestima

Prodajna mjesta koja podržavaju beskamatno plaćanje na 24 rate putem Privredne banke Zagreb (PDF 0.2 MB)

2. Obročna otplata American Express karticama do 24 rate bez kamata i naknada

Prodajna mjesta koja podržavaju beskamatno plaćanje na 24 rate putem Privredne banke Zagreb (PDF 0.2 MB)

3. Besplatno puštanje u pogon

Besplatno puštanje u pogon za krajnjeg kupca uređaja Bosch toplinske tehnike predstavlja sasvim jedinstvenu ponudu. Ovim je prodajnim iskorakom kupcu osigurana ne samo transparentna dodatna vrijednost uređaja, nego i jamstvo da će uređaj pustiti u pogon ovlašteni servisni partner Bosch toplinske tehnike. A to znači da je kupcu uz uređaj isporučena dodatna sigurnost korištenja, te mogućnost optimalnog iskorištenja tehničkih mogućnosti i vijeka trajanja uređaja.
Više informacija

4. Mogućnost produženog jamstva do 5 godina

Kupci paketa ostvaruju pravo na godišnje produženje jamstvenog roka nakon redovnog dvogodišnjeg jamstva, do maksimalnog ukupnog trajanja 5 godina od datuma ovlaštenog puštanja u pogon, uz uvjet da je puštanje u pogon i godišnje servise obavio My Service ovlašteni servis Bosch toplinske tehnike.
Više informacija

5. Kontakt centar My Service

Kontakt centar je centralna komunikacijska točka koja Vas brzo, jednostavno i učinkovito povezuje s ovlaštenom servisnom mrežom My Service. Ljubazni i informativni djelatnici Kontakt centra na raspolaganju su Vam kako bi umjesto Vas pronašli i angažirali odgovarajući ovlašteni servis. Možete im se obratiti s potrebom za puštanjem u pogon, produženim jamstvom, prvim godišnjim servisom, popravkom ili održavanjem uređaja, u jamstvenom roku ili izvan njega.
Kontakt centar My Service možete nazvati na broj 072 23 23 23, po cijeni lokalnog poziva.
Više informacija