Za poslovne korisnike

Vaš stručan partner za inovativna i energetski učinkovita rješenja grijanja i pripreme tople vode

Niski troškovi grijanja prostora i sanitarne vode značajan su čimbenik Vašeg financijskog uspjeha u poslovanju. Dopustite nam da uvećamo Vašu konkurentnost i profit djelotvornim sustavima sastavljenim od savršeno usklađenih komponenata Bosch.

Želite saznati više o našim proizvodima i uslugama? Ili možda želite da Vam objasnimo prednosti i koristi partnerske suradnje s tvrtkom Bosch u konkretnim projektima? Jednostavno nas kontaktirajte. Veselimo se što ćete nas osobno kontaktirati i saznati više o tome što sve za Vas možemo učiniti.

1. Koja vrsta grijanja Vas zanima?

2. Želite kombinirati grijanje i solar?

3. O kakvom objektu je riječ?

4. Novogradnja ili modernizacija?

5. Koja je veličina grijane površine?

6. Kada planirate radove?

7. Gdje će se provoditi radovi?

8. Molimo Vas da ispunite tražene podatke.

Podaci koje nam šaljete koristiti će se isključivo za našu obradu Vašeg zahtjeva. Ovime dajem pristanak za prikupljanje i obradu svojih podataka koje sam učitao u obrazac.

Kompetencija u svakoj fazi projekta

Od malih do velikih projekata, najvažniji faktor je optimalna usklađenost svih korištenih tehnoloških rješenja. Mi Vam nudimo profesionalnu podršku u svakoj fazi Vašeg projekta - od savjetovanja do sveobuhvatnih usluga koje jamče održivu učinkovitost i siguran rad instaliranih sustava. Nudimo Vam široki asortiman koji obuhvaća gotovo sve zahtjeve za grijanje i proizvodnju tehnološke pare.

Energetska učinkovitost

Ne samo zbog nužnosti usklađenja s europskim energetskim i ekološkim zakonima, nego i zbog činjenice da je danas nepotrebno i neprihvatljivo rasipati financijski potencijal energetske uštede toplinskih postrojenja, pred Vama su izazovi u kojima trebate pouzdanog partnera. Energetska učinkovitost postala je značajna stavka poslovne bilance i konkurentnosti na tržištu. Današnje tehnologije imaju potencijal smanjenja potrošnje u rasponu 20-30% koji Vam možemo pomoći iskoristiti.

Prodajna i servisna podrška

Korisnicima Bosch i Buderus uređaja omogućavamo kvalitetnu i lako dostupnu prodajnu i servisnu podršku kroz rješenja koja su istodobno inovativna i korisna. Cilj nam je osigurati kvalitetu brzinom usluge, s mogućnošću popravka pri prvom dolasku servisera, na zadovoljstvo stranke. Mreža ugovornih ovlaštenih servisnih partnera Bosch toplinske tehnike My Service u konstantnom su postupku usavršavanja i kontrole kvalitete kako bi Vam pružili vrhunsku uslugu, te stručno i učinkovito brinuli za siguran i besprijekoran rad Vašeg uređaja.

Reference koje ne mogu promaći pozornosti

Korisniku najvažnija činjenica je da su sustavi u skladu s današnjim dosezima učinkovitosti i pouzdanosti, s odgovarajućom stručnom podrškom od faze projektiranja kroz cijeli vijek korištenja. Preko 110 000 industrijskih kotlovskih sustava u više od 140 zemalja svijeta predstavlja našu referencu kompetencije i povjerenja. Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda s velikim brojem mogućnosti individualizacije, možemo se pohvaliti s velikim brojem referenci: od pripreme potrošne tople vode, preko solarne tehnologije, pa sve do opskrbe toplinskom energijom i tehnološkom parom stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

Pogledajte Bosch reference